Begär offert

Vi förmedlar externa trafikansvariga konsulter

Det kan finnas många anledningar till att ett visst företag ännu inte ännu har ett giltigt trafiktillstånd: Kanske har du precis har startat upp verksamheten och tiden räcker inte till. Det kan också vara så att företaget inte uppfyllt alla krav som Transportstyrelsen ställer när de utför prövning av trafiktillståndet. 

Det tar tid att samla in alla handlingar som krävs, avlägga examensprovet hos Trafikverket och sedan tar Transportstyrelsens handläggning tid, ofta får du räkna med att handläggningstiden oftast tar 4–9 veckor. I vissa fall uppstår det situationer där verksamheter varken har tid eller möjlighet att vara stillastående. Att låta godstransporterna stå stillastående under flera veckor utan ett giltigt trafiktillstånd kan bli onödigt dyrt för din verksamhet. Det är då vi på Trafiktillstånd.nu kommer in i bilden – vi har en lösning till dig som önskar komma igång med verksamheten snabbt! Vi förmedlar professionella externa trafikansvariga konsulter och ser till att du på på kortast möjliga tid kan rulla igång din verksamhet. 

Låt inte bristen på ett giltigt trafiktillstånd sätta käppar i hjulet på din verksamhet – anlita en specialist som kan sin sak och som har alla nödvändiga handlingar som krävs. Vi ställer upp med en extern trafikkonsult i ditt företag så att du snabbt erhåller ett giltigt yrkestrafiktillstånd och därmed kan börja köra med omedelbar verkan med trafiktillstånd. 

Mail: kontakt@yrkestrafiktillstånd.se
Telefon: 076-077 60 65

Puffer AB
Org.nr: 556850-9144
FLAGGAN 1338
116 74 Stockholm
Stockholms län